Билки и чаеви за ублажување на уринарните инфекцииБилки и чаеви за ублажување на уринарните инфекции

Погледајте го нашиот прилог за Билки и чаеви за ублажување на уринарните инфекции. Заедно со Утринската програма на Алфа Телевизија.