АБ-ПЛУС ЧАЈ

ден170

Ја зголемува отпорноста и подржува природна одбрана на организмот.

Содржи антиоксиданти кои помагаат за зајакнување на одбранаат на телото.

Categories: ,

Description

Ја зголемува отпорноста и подржува природна одбрана на организмот.

Содржи антиоксиданти кои помагаат за зајакнување на одбранаат на телото.