АНТИТУСИКО ЧАЈ

ден170

Благопријатно делува кај смирување на сите видови на кашлица.

Го олеснува дишењето и исфрлање на секретот.

Categories: ,

Description

Благопријатно делува кај смирување на сите видови на кашлица.

Го олеснува дишењето и исфрлање на секретот.