АНТИХОЛЕСТЕРОЛ ЕЛИКСИР

ден300

Description

Сируп со мед и алкохолен екстракт од артичока, ресник, шарен трн, бреза, коприва, црвен кантарион и мента.

Благопријатно делува за намалување на маснотиите во крвта.