Антицелулитен гел

ден300

Антицелулиен гел помага за намалување на целулитните наслаги.

Доаѓа во две големини од 250 милилитри и од 1 литар.

Description

Антицелулиен гел помага за намалување на целулитните наслаги.

Доаѓа во две големини од 250 милилитри и од 1 литар.