АЈДУЧКА ТРЕВА

ден130

(Achillea millefolium)

Description

Делува благопријатно и корисно на здравјето на жената.

Помага кај менструални болки, климактериумски тегоби, хемороиди, крварења, ја подобрува циркулацијата, ги олеснува стомачните тегоби и варењето на храната.

Пакување од 100 g.