БРОНХО ЧАЈ ЗА ДЕЦА

ден200

Благопријатно делува при настинки и инфекции на дишните патишта, го олеснува дишењето и делува кај кашлица и исфрлање на секрет.

Categories: ,

Description

Благопријатно делува при настинки и инфекции на дишните патишта, го олеснува дишењето и делува кај кашлица и исфрлање на секрет.