ВЕНОКС ГЕЛ

ден300

Description

Помага и се препорачува кај

-Циркулаторни пречки, слаба периферна и венска циркулација

-Грчеви во рацете и нозете, особено грчење на мускулите во текот на ноќта

-Како превентива кај луѓе кои многу стојат, седат постојано или слабо се движат

-Слаба циркулација која е последица на дијабетес

-Воспалени и проширени вени

-Чуство на тежина во нозете и стапалата, отоци, студени раце и нозе