ЕХИНАЦЕА ЧАЈ

ден160

(Echinacea purpurea)

Description

Помага и штити од вируси, габични и бактериски инфекции, ревитализира и го зајакнува имунитетот и отпорноста на организмот.

Помага за зајакнување на имунитетот.

Ја подобрува отпорноста на организмот.