ЖЕНСКИ ЧАЈ

ден180

Categories: ,

Description

Помага за подобрување на хормоналниот статус кај жената.

Поддржува избалансиран и здрав месечен циклус кај жените.

Може да се зема во комбинација со ЖЕНСКИ КАПКИ