ЖОЛТ КАНТАРИОН

ден130

(Hypericum perforatum)

Description

Помага кај воспаление на желудникот и црниот дроб, нервни слабости, несоница, слабокрвност или душевни пореметувања.
Делотворен е кај женските проблеми.
Кај болно мокрење на деца или возрасни.

Пакување од 100 g.