КАМИЛИЦА

ден200

(Matricaria chamomilla)

Description

Чајот од камилица делува смирувачки и благопријатно на органите за варење, на кожата, грлото, органите за мокрење, ги опушта мускулите и помага кај габични и бактериски инфекции.
Се користи за промивки, како и облоги кај акни и мозолчиња, подочници, уморни и воспалени очи.

Пакување од 100 g.