КАПКИ ОД КОРЕН ОД ГЛУВАРЧЕ

ден230

Description

Помагаат за детоксикација на телото; со стимулациja на диурезата; делуваат како преобиотик и го стимулираат варењето на храната.

Употреба:

3 х 20 капки во чаша со вода, 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 50 ml.