КАПКИ ОД ЦРВЕНА ДЕТЕЛИНА

ден240

Description

Им помагаат на жените да се справат со знаците поврзани со менопауза; како што се топли бранови, потење, немир и раздразливост;

помага за цврстина на коските и нормален крвен притисок.

Употреба :

3 х 20 капки во чаша со вода, 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 50 ml.