КОПРИВА ЧАЈ

ден120

(Urtica dioica)

Description

Се препорачува кај воспаленија на мочние патишта, белите дробови, црниот дроб, селзината и жолчката.
Помага за алергии, кожни заболувања и подигање на имунитетот.

Пакување од 100 g.