КОРЕН ОД ГЛУВАРЧЕ

ден230

(Taraxacum radix)

Description

Состав:

100% чај од корен од глуварче.

Употреба:

1 супена лажица корен од глуварче врие 2-3 минути со 250 ml врела вода. Стои поклопен 15 минути, потоа се цеди и се пие пред јадење. Дневно се пијат до 2 чаши.

Пакувањето е 100 g.