ЛИСТ ОД ГЛУВАРЧЕ

ден180

(Taraxacum officinale)

Description

Состав:

100% чај од Лист од Глуварче.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен 30 минути, се цеди и се пие пред јадење. Дневно се пијат до 2 чаши.

Пакувањето е 100 g.