ЛОСИОН ЗА МРСНА И АКАТИЧНА КОЖА

ден300

Лосионот за мрсна и акатична кожа е наменет за чистење на лице на проблематична кожа со акни и мрсна кожа.

Description

Лосионот за мрсна и акатична кожа е наменет за чистење на лице на проблематична кожа со акни и мрсна кожа.