МАЦИНА ТРЕВА

ден200

(Marrubium vulgare)

Description

Помага за полесно забременување, нормализирање на циклусот кај жените и природен баланс на хормоните.

Благопријатна е кај проблеми со варењето и жолчката, воспаленија на слузокожата на цревата, белодробните заболувања и хроничен катар на дишните органи.