МАЈЧИНА ДУШИЦА

ден150

(Thymus serpyllum)

Description

Состав:  100% чај од МАЈЧИНА ДУШИЦА

Употреба:

1 супена лажица чај (за деца 1 мала кафена лажичка) се попарува со 250 милилитри врела вода. Стои поклопен 10 минути, се цеди и се пие на гладно.