МЕЛЕМ ЗА ХЕМОРОИДИ

ден300

Благопријато делува кај воспалени хемороиди.

Description

Благопријатно делува кај воспалени хемороиди.

Состав: Вазелин, ладноцедено сончогледово масло, ајдучка трева, лист од малина, дабова кора,камилица.