НЕВЕН

ден300

Description

Невенот е билка која помага за

  • подобра венска циркулација,
  • кај стомачни грчеви,
  • делува благопријатно на притисокот и црниот дроб,
  • кај разни грчеви и воспаленија,
  • цистични промени кај жените,
  • дава благо смирувачко дејство,
  • делува како антисептик и диуретик.