ПЛАНИНСКИ ЧАЈ, РИГАН

ден200

(Origanum vulgare)

Description

Состав:

100% чај од Риган

Употреба:

1 супена лажица чај од риган се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен 15 минути, се цеди и се пие 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 100 g.