Регенерациска крема

ден350

Регенерациска крема идеална за затегнување на кожата на лицето и вратот.

Наменета за секојдневна употреба.

 

Description

Регенерациска крема идеална за затегнување на кожата на лицето и вратот.

Ја враќа еластичноста и сјајот на вашата кожа.

Наменета за секојдневна употреба.