РОЗА ФЛОРАЛ 100ml

ден220

Хидролат од роза , збогатен е со маточина и тимјан кои благопријатно делуваат на сувата изнемоштена кожа со бори.

Description

Хидролат од роза , збогатен е со маточина и тимјан кои благопријатно делуваат на сувата изнемоштена кожа со бори.