РОЗА ФЛОРАЛ 200ml

ден320

Хидролатот од роза е погоден за сите типови на кожа, особено за дехидрирана кожа и бори. Тој делува на смирување, акни и алергии.

 

Description

Хидролатот од роза е погоден за сите типови на кожа, особено за дехидрирана кожа и бори. Тој делува на смирување, акни и алергии.

Се употребува пред нанесување на крема или декоративна козметика.