СИТНОЦВЕТНА ВРБОВКА

ден200

(Ephilobium parviflorum)

Description

Помага кај заболувања на простатата и мочниот меур.

Употреба:

2 кафени лажици  чај се попраува со 400 милилитри вода. Стои поклопен 15 минути , се цеди и се пие два пати дневно по 1 чаша на гладно.