ТРИБУЛУС, БАБИН ЗАБ

ден170

(Tribulus teresstris)

Description

Помага за зголемување на тестостеронот, либидото и мускулнаат маса кај мажите; кај жените делува благопријатно на естрогенот, намалување на масното ткиво, потешкотиите во климакс; ја успорува остеопорозата кај повозраснаат популација; помага за урамнотежена функција на штитната жлезда, кај воспалени на бубрезите и мочниот меур, зголемене простата, анемија, внатрешен немир, исцрпеност, умствен и физички напор.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои 15 минути , се цеди и се пие на гладно. Се пие 3 недели , па се паузира 1 недела.

Пакувањето е 100 g.