УВИН ЧАЈ

ден170

Мечкино Грозје
(Arctostaphylos uva urs)

Description

Чај од лист од Мечкино Грозје

Делува благопријатно кај проблеми со бубрези, бешика, и проблеми со уринарните патишта.

Пакување од 100 g.