УРИКО МИКС

ден170

Ја поддржува екскреторната функција на бубрезите. Се користи за олеснување на елиминационите функции на организмот.

Categories: ,

Description

Ја поддржува екскреторната функција на бубрезите. Се користи за олеснување на елиминационите функции на организмот.