ХЕРБА-МИНТ ЧАЈ

ден150

Categories: ,

Description

Чај за инхалација и за пиење,

  • штити од вируси и бактериски инфекции,
  • ги прочистува и дезинфицира устата, носот и горните дишни патишта.