ХИДРОЛАТ ОД ЖАЛФИЈА 100ml

ден220

Хидролатот од жалфија е наменет за нега на мрсна и комбинирана кожа. Помага кај бори, акни, убоди од инсекти, ја лади и смирува кожата.

Description

Хидролатот од жалфија е наменет за нега на мрсна и комбинирана кожа. Помага кај бори, акни, убоди од инсекти, ја лади и смирува кожата.