ХИДРОЛАТ ОД ЛАВАНДА 100ml

ден220

Хидролатот од лаванда е особено пријатен и помага при хранење и обновување на сувата кожа.

Description

Хидролатот од лаванда е особено пријатен и помага при хранење и обновување на сувата кожа.