ХИДРОЛАТ ОД МЕНТА 200ml

ден320

Хидролатот од мента помага за затварање на порите, ја витализира и разубавува кожата на лицето.

Description

Хидролатот од мента помага за затварање на порите, ја витализира и разубавува кожата на лицето.