ХИДРОЛАТ ОД МЕНТА 100ml

ден220

Идеален хидролат за чистење и освежување на кожата, ја витализира и регенерира кожата.

Description

Идеален хидролат за чистење и освежување на кожата, ја витализира и регенерира кожата.