ХИДРОЛАТ ОД РУЗМАРИН 100ml

ден220

Хидролатот од рузмарин е идеален за сите типови на кожа.

Description

ХИДРОЛАТОТ ОД РУЗМАРИН Е ИДЕАЛЕН ЗА СИТЕ ТИПОВИ НА КОЖА.