ЦРВЕН ЗДРАВЕЦ

ден220

(Geranium Robertianum)

Description

Помага за подобрување на функцијата на женските органи при неплодност; подобра работа на бубрезите и бешикаат.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода, стои поклопен 15 минути се цеди и се пие 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 100 g.