ЧАЈ ЗА ГИХТ

ден200

Categories: ,

Description

Употреба

2 супени лажици чај врие 2-3 минути со 500 милилитри врела вода. Стои поклопен 10 минути, се цеди и се пие 2-3 пати дневно, по една чаша 30 минути пред јадење.