ЧАЈ ЗА ДОИЛКИ

ден180

Делува за активирање на млечните жлезди и поголема лактација на доилките.

Преку мајчиното млеко индиректно делува на смирување на грчевите кај бебињата.

Categories: ,

Description

Делува за активирање на млечните жлезди и поголема лактација на доилките.

Преку мајчиното млеко индиректно делува на смирување на грчевите кај бебињата.