ЧАЈ ОД БИСЕРОК (Вирак)

ден200

Вркута ( Alchemilla vulgaris)

Description

Придонесува за нормална работа на женските органи.

Го регулира циклусот.

Делува благопријатно кај цисти и миоми на женските репродуктивни органи.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250ml врела вода. Стои поклопен 15 минути, се цеди и се пие на гладно.

Пакување од 50 g.