ЧАЈ ОД БОСИЛОК

ден160

(Ocimum basilicum)

Description

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен 15 минути се цеди и се пие 30 минути пред јадење.

Пакување од 100 g.