ЧАЈ ОД ГЛОГ

ден150

(Crataegus monogyna)

Description

Употреба:

1 супена лажица врие 2-3 минути сом 200 ml врела вода. Стои поклопен 15 инути, се цеди и се пие  2 пати дневно по 100 ml , 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 100 g.