ЧАЈ ОД ЛАВАНДА

ден170

(Lavandula officinalis)

Description

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен 15 минути, се цеди и се пие 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 100 g.