ЧАЈ ОД НАНЕ

ден180

(Menta spicata)

Description

Состав:

100% чај од Нане, Градинарско нане, Домашно нане.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен 10 минути, се цеди и се пие, пред јадење.

Производот е 100 g.