ЧАЈ ОД ЦВЕТ ОД БОЗЕЛ

ден220

(Sambucus nigra)

Description

Состав:

100% цвет од Бозел.

Употреба:

1 супена лажица чај се попарува со 250 ml врела вода. Стои поклопен  15 минути се цеди и се пие најмалку 30 минути пред јадење.

Пакувањето е 100 g.