ИМУНО-ВИТ КАПКИ

ден240

Description

Ја зголемуваат отпорноста и поддржуваат природна одбрана на организмот.

Содржат билки со својство за зајакнување на имунитетот, сузбивање на вируси и микроби.

Благопријато делуваат кај подобрување на имунитетот.

Употреба:

3 пати на ден по 20 капки во чаша со вода, пред јадење.

Пакувањето е 50 ml.