ХЕРБА-ВЕНОКС КАПКИ 100ml

ден400

Подобра циркулација

Description

ХЕРБА- ВЕНОКС КАПКИ 100ml.
Природна билна тинктура која помага за подобрување на периферната циркулација, намалување на грчеви и болки во раце и нозе.
Делува благопријатно кај воспалени со хемороиди.

ПРЕПОРАЧУВАМЕ КОМБИНИРАНА УПОТРЕБА СО ВЕНОКС ГЕЛ ИЛИ ВЕНОКС МЕЛЕМ.